Waarom beginnen met cryptocurrency?

Waarom beginnen met cryptocurrency

Je hebt er vast wel eens over gehoord, cryptocurrency. Steeds meer mensen starten met cryptocurrency & altcoins. Dat is ook niet zo raar want je kunt in de beginfase van deze technologie-hype enorm veel geld verdienen. Waarom beginnen met cryptocurrency is dan ook een goede vraag!

Toekomst van cryptocurrency

Een reden om te beginnen met cryptocurrency kan zijn toekomst perspectief. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen in de online payment wereld. Sinds de komst van de blockchain & Bitcoin in 2008 is de online wereld aan het veranderen. In ruim 20 jaar is het betaalklimaat niet veranderd, denk aan de de ouderwetse bank. Allemaal tussenpersonen die bij de blockchain technologie niet meer nodig zijn!

Investeren in ICO

Cryptocurrency ook wel digitale munten of cryptovaluta wordt het nieuwe betalen genoemd. Er zijn de laatste jaren diverse projecten gestart middels een ICO (token sale). Tijdens een Initial Coin Offering kun je investeren in een project. Betalen doe je vaak in digitale valuta of met fiat via bank overschrijving. Heb jij vertrouwen in een project dan kun je dus gemakkelijk investeren met je Bitcoins of Ethereum. Een interessante ICO die op het punt van beginnen staat is die van COTI.

COTI afkorting van currency of the internet wordt ook wel het nieuwe Paypal genoemd. Hiervoor had ik het al even over de veranderingen in het betaal klimaat, COTI is hier één van. Deze crypto start-up maakt het mogelijk om zonder transactie kosten betalingen te voldoen over de hele wereld.

Hoe beginnen met cryptocurrency

Zoals al eerder vermeld in dit artikel een goede vraag is: ‘Hoe beginnen met cryptocurrency?’ Eigenlijk is het tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk om te starten met cryptovaluta. 5 jaar geleden was het heel omslachtig om een cryptowallet aan te maken. Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk je cryptocurrency kopen bij een betrouwbare Nederlandse exchange. Een voordeel bij Nederlandse exchanges is dat je gemakkelijk kunt betalen met Ideal. Ook geen onbelangrijk detail de totale interface is Nederlands, dit kan in de begin fase van je cryptocurrency portfolio helpen. Er zijn veel cryptocurrency termen die je in het begin niet zult begrijpen, een exchange in het Nederlands heeft dit niet.