De grote techbeurs IFA start vrijdag 1 september

IFA 2017

Maandag is het dan zover, de grote techbeurs IFA dat plaats vindt in Berlijn gaat dan van start.

IFA ook wel de internationale funkausstellung  genoemd, gaat weer van start. Grote en kleine bedrijven komen bij elkaar om nieuwe technische consumenten producten te presenteren.

IFA

Grote bedrijven zoals LG en Samsung zullen nieuwe producten presenteren. Consumenten kunnen op het evenement de producten testen en uitproberen, er zullen ook veel presentaties gehouden worden door de bedrijven.

LG:
Het grote merk LG kennen we allemaal wel, afgelopen jaar hebben ze een aantal nieuwe toestellen gelanceerd wat zullen ze op de IFA presenteren? Verschillende bronnen hebben bekend gemaakt dat er weer een nieuwe telefoon komt. De smartphone wordt ook wel de LG V30 genoemd, de V30 krijgt een groot 6-inch beeldscherm met 2880 bij 1440 pixels.

Fitbit:
Onder de sporters is het merk Fitbit erg bekend. Ze zijn onderanderen bekend van de smartwatches/fit armbanden, ze hebben de nieuwe slimme Fitbit armband (Fitbit Ionic) al eerder aangekondigd maar op de IFA kan je hem bewonderen.

DJI:
Het bekende drone merk DJI heeft vorig jaar de DJI Phantom 4 en DJI Mavic Pro uitgebracht. Ze gaan een persconferentie houden op de IFA, ook gaan er geruchten rondt dat er een DJI Phantom 5 en DJI Mavic Pro 2 komt.

  • Phantom 5: Nieuw design
  • Mavic Pro 2: Betere camera

We kunnen nog veel meer verwachten van grote en kleine bedrijven zoals: Sony en Philips.