Strategie game Starcraft 2 vanaf nu gratis te spelen

StarCraft 2
StarCraft 2

Het bekende strategiespel StarCraft 2 dat is bedacht door Blizzard games is nu gratis te downloaden.

Blizzard games maakte in een presentatie bekend dat de populaire game voor iedereen gratis te spelen is. StarCraft 2 is een grote strategische game en het kwam in 2010 op  de markt, het werd al snel miljoenen keren gekocht.

Als je de game nu download krijg je gratis toegang tot de originele Wings of Liberty-campagne. De mensen die de game al hadden gekocht krijgen nu gratis toegang tot de vervolgcampagne Heart of the Swarm gratis.

Er is meer gratis dan alleen de single player missies, je kan nu ook geheel gratis co-op spelen met je vrienden. Let wel op dat je 3 personages geheel gratis kan blijven spelen maar als je een andere personage kiest kan je alleen tot level 5 spelen, hierna moet de uitbreiding gekocht worden. Het leukste van gamen is natuurlijk om geheel online tegen andere mensen te spelen en deze optie is ook gratis maar daar moet je wel eerst iets voor doen. Blizzard games heeft besloten om je ook gratis online tegen andere te laten gamen maar dan moet je eerst tien dagen winnen in potjes niet niet meetellen voor de ranglijst of tegen de computer.

Ga jij de strijd aan en ben jij slimmer dan miljoenen andere spelers?