Snapchat brengt Spectacles 3 uit met verbeterde functies

Foto bron: Snapchat news

Snapchat brengt een nieuwe Spectacles 3 bril uit met een aantal goede verbeteringen. 

De eerste Spectacles bril van Snapchat is nooit een succes geweest. Door de hoge prijs en slechte kwaliteit van de bril en camera was dit weggegooid geld. Snapchat heeft geprobeerd om de slechte punten van de eerste versie te verbeteren. Snapchat zelf heeft de laatste jaren problemen met het behalen van een goede omzet. Het bedrijf wil door middel van producten en gadgets een nieuwe markt bereiken om de omzet te verhogen. 

Spectacles 2

Spectacles 2 was een stuk lichter, dunner en de camera filmde in een betere kwaliteit. De grootste verbetering zat in de camera van de bril. De ronde video’s hebben een full-hd-resolutie van 1216 x 1216 pixels, in vergelijking met de voorganger is dit een flinke verbetering.

Naast de grote verbetering van de filmkwaliteit was het design ook verbeterd. De Spectacles 2 kostte €174,99. Maar ook deze bril was niet baanbrekend.

Zal de Spectacles 3 hier verandering in brengen?

Spectacles 3

De 3 generaties van de Spectacles heeft twee Hd-camera’s, een strakker en luxer design en heeft een beperkte oplage. De bril heeft een prijskaartje van €370,00 en zal vanaf de herfst verkrijgbaar zijn. Er zijn in Nederland twee modellen verkrijgbaar: Spectacles 3 Carbon en Spectacles 3 Mineral. Beiden zien er super uit, beiden kunnen mooie videobeelden maken en beiden maken gebruik van augmented reality.

Zal Snapchat met deze versie dan eindelijk doorbreken? We gaan het zien. Je kunt de bril alvast vooruit bestellen op deze site.

Spectacles 3
Foto bron: Snapchat news