Sonos Flex: subliem geluid voor iedereen

Sonos flex
Afbeelding: Unsplash @iskubor

Sonos, je kent het merk wel. Niet alleen leveren de speakers van dit bedrijf een geweldig geluid, ze hebben ook nog eens een mooi design. Ze hebben echter wel een hoog prijskaartje. Of toch niet? Sonos Flex maakt het voor iedereen mogelijk, om het beste geluid in huis te halen.

Sonos Flex

Bij Sonos kun je speakers nu ook aanschaffen op abonnement-base. Dit doen ze, omdat er een steeds grotere markt komt voor het leasen van technologieën. Dit zie je al lang bij bijvoorbeeld auto’s. Echter kan je nu ook al zaken als laptops en tablets leasen. Sonos introduceert dit abonnementsmodel nu ook op het gebied van speakers.

Abonnementsmodel

Hoe werkt Sonos Flex? Heel simpel: Sonos biedt de klant drie mogelijkheden. Abonnement 1, 2 en 3 bestaan uit verschillende samenstellingen van speakers uit het assortiment van Sonos.

Abonnement 1

Het goedkoopste abonnement, dat 15 euro per maand kost, bestaat uit  2 Sonos One. 1 Sonos One speaker zou al genoeg geluid voor een hele kamer moeten kunnen produceren. Uiteraard is dit afhankelijk van de grote van je kamer. Voor twee kamers is dit een geschikt abonnement.
De speakers zijn te bedienen met je stem, via de gratis Sonos app.

Abonnement 2

Het middelste abonnement is goed voor een Sonos Beam en 2 Sonos One. De Sonos Beam is vooral gemaakt voor je TV en geeft een volwaardig kamer vullend geluid. In combinatie met de twee Sonos One speakers heb je een geweldige geluidsbeleving. Dit abonnement kost 25 euro per maand.

Abonnement 3

Het meest uitgebreide abonnement kost 50 euro per maand. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor! Geniet van complete surround sound met de volgende set speakers: Playbar, Subwoofer en 2 Sonos One. Niet alleen heb je 3 volwaardige speakers, die jouw surround sound bieden, maar heb je ook een subwoofer die de bas tonen mooi naar boven brengt. Deze set is ook geweldig als je een film wil kijken, met een bioscoop-ervaring. Mocht je dit abonnement aanschaffen, krijg je ook nog eens gratis montering (mits je in Amsterdam woont).

Sonos biedt zeer goede service. Als je namelijk een van de drie abonnementen hebt aangeschaft, worden je speakers vervangen als er nieuwe versies van de speakers komen. Zo blijf je altijd genieten van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf en de beste geluidskwaliteit!

Sonos flex
Afbeelding: Unsplash @rumanamin