Snapchat Spectacles nu beschikbaar in Nederland

7 maanden geleden begon de verkoop van de Snapchat Spectacles bril in de US. Nu 7 maanden later is de verkoop begonnen in Europa van de Snapchat bril.

De app snapchat wordt dagelijks 55 miljoen keer gebruikt in Europa, gemiddeld zit een gebruiker er 30 minuten op. Snapchat is erg populair en het bedrijf heeft een “accessoire” gemaakt dat je met de app kan gebruiken.

Spectacles een bril ontworpen door Snapchat en de eerste exemplaren werden 7 maanden gelden verkocht in de US. Nu is de bril ook verkrijgbaar in Nederland en de rest van Europa.

Spectacles is een bril die je kan verbinden met de Snapchat app. In de bril zit een camera, en alles wat jij ziet met de bril komt ook op je telefoon. Je kan nu foto’s en video’s maken met je bril, het is ook mogelijk om via de bril filters te gebruiken.

Waar te koop ?

De Spectacles bril is te koop in heel Europa via de spectacles.com maar er is ook nog een andere optie. In sommige landen staan de Snapbot vending machines, dit zijn machines waar je een bril kan kopen. Helaas staan er nog geen vending machines in Nederland. Maar als je toevallig in London bent kan je naar de London Eye lopen en daar een bril halen.

Hier staan ook Snapbot vending machines (EU):

  • London (Engeland)
  • Parijs (Frankrijk)
  • Berlijn (Duitsland)
  • Barcelona (Spanje)
  • Venetië (Italië)

Prijs:

De kost 149,99 euro en ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: koraalrood, zwart en turquoise. De bril ziet er leuk uit en het is toch net weer iets ander dan een Ray-Ban. Dus voor de zonnebrillen dragers onder ons is 149,99 een normale prijs.