Momentum True Wireless 2 Bluetooth oortjes

Momentum Ture Wireless 2

Momentum True Wireless 2 van Sennheiser zijn high-end bluetooth oortjes voor de echte muziekliefhebbers. Sennheiser staat bekend om zijn goede kwalitatieve hoofdtelefoons en oortjes en dit hebben ze weer waargemaakt met de nieuwe bluetooth Momentum True Wireless 2 oortjes.

De oortjes beschikken over noise cancelling dat uitstekend werkt voor zulke kleine oortjes. Buiten de goede geluidskwaliteit zien ze er ook nog is luxe en kwalitatief uit. Ze beschikken over een accuduur van 7 uur en met de case kan er 21 uur gebruik van maken.

Design van de Momentum True Wireless 2:

Het begin allemaal bij de verpakking die er zoals altijd netjes maar verder niet speciaal uitziet van Sennheiser. Zodra je het doosje opent zie je een mooie case waar de oortjes inzitten. De case heeft een prima formaat die je makkelijk kan meenemen en in je broekzak kan stoppen. Als je de case vasthoudt en opent merk je dat er gebruik is gemaakt van premium materialen.

Kwaliteit van de oortjes en het geluid:

Als je de oortjes uit de case haalt kan je ze verbinden met je telefoon door alle twee de oortjes in te drukken. In de oortjes zit een sensor die herkent wanneer je ze indoet en zal vervolgens automatisch verbinden met de telefoon. Op de oortjes zit een aluminum afwerking met het Sennheiser logo, deze afwerking dient ook als touch pannel waarmee je verschillende functies kan uitvoeren:
Pauze en play
Opnemen en ophangen
Siri of Google assistent activeren
Ect.

Het streamen van muziek is zonder problemen en haperingen horen niet te ontstaan. Het geluid dat uit de oortjes komt is enorm goed en via de app kan je bijvoorbeeld de bass versterken. Over het algemeen hoor je zuivere klanken uit de oortjes komen die enorm goed zijn in verhouding tot andere merken zoals Apple AirPods, JayBirds en JBL.

Noice cancelling:

De oortjes beschikken over een enorm populaire en handige functies die vele hoofdtelefoons en nieuwe bluetooth oortjes hebben. met noice cancelling kan je je omgevingsgeluid blokkeren en hoor je echt alleen de muziek. Met de True Wireless oortjes werkt deze functie enorm goed en zal je geen last meer krijgen van andere geluiden in huis of het openbaar vervoer. Als je eenmaal op het rechter ootje tikt zal de noice cancelling uitgezet worden en kan je al het omgevingsluid weer horen.

Accuduur:

Als de oortjes volledig zijn opgeladen kan je er 7 uur mee doen, tussendoor kan je ze via de case opladen en kan je er 21 uur gebruik van maken. Er wordt een usb-c kabel meegeleverd waarmee je de case en automatisch ook de oortjes kan opladen.

Prijs:

De Momentum True Wireless 2 kosten gemiddeld 250,- euro. Dit is veel geld voor bluetooth oortjes maar naar mijn mening zijn ze dat zeker waard.