Mad Catz is terug van weg geweest

Mad Catz

Het bekende gaming accessoire merk Mad Catz komt met nieuwe draadloze gaming muis. Ze zijn weer terug van weg geweest!

De fabrikant Mad Catz gaf 9 maanden geleden aan dat ze de deuren gingen sluiten. Nu staan ze wonder boven wonder op uit de dood. En ze komen met zwaar geschud.

Het merk maakte altijd al hoge kwaliteit producten, van headsets tot toetsenborden. Helaas gingen de verkoopcijfers niet bepaald goed en er moest een faillissement aangevraagd worden.

Mad Cats verteld dat ze op de CES 2018, die in Las Vegas plaatsvindt, een aantal nieuwe producten gaat vertonen. En er zal een badass looking muis getoond worden. Het zal een draadloze versie van de bekende RAT Pro X worden. Hij is draadloos en beschikt over 10 programmeerbare knoppen die je via een software programma kan instellen. Deze mooie muis heeft een bijpassende naam: Mad Catz RAT Air

Als je gaat gamen wil je natuurlijk wel een goede grip hebben. Daar heeft Mad Catz zeker voor gezorgd. Je kan de behuizing verstellen naar jouw hand en in de muis zit een 12,000 DPI optical sensor. Kortom: een muis die snel reageert en fantastisch aanvoelt…

De muis is speciaal bedacht voor het gamen. Wat zo speciaal is, is dat de muis geheel draadloos is. Ondanks dat reageert die snel en is makkelijk te bedienen.

Op CES 2018 zal er ook een nieuwe muispad gepresenteerd worden, deze muispad hoort bij de RAT Air. Als je de muis gebruikt op de muispad dan zal de muis opgeladen worden. Op deze manier hoef je zelf nooit de oplaadkabel in de muis te stoppen.

Bovendien zal er ook een nieuwe Strike 4 toetsenbord en Freq 4 gaming headset gepresenteerd worden!