LG brengt projector die 150 inch beeld kan projecteren

LG
LG

Altijd al een film willen kijken op een 150 inch beeld? LG is het gelukt om een projector te maken die 150 inch beeld kan projecteren.

LG geeft zelf aan dat deze projector zich onderscheid van alle andere die je nu op de markt kan kopen. Hij is vele malen lichter dan een standaard projector die een beeld kan tonen van 150 inch, en hij zal makkelijk te installeren zijn.

Het bedrijf heeft besloten om de specificaties nu al bekend te maken, er bestond ook een kans dat ze dit pas volgendeweek zouden doen op de CES techbeurs in Las Vegas.

Als je dacht dat een 150 inch beeld al speciaal was dan zal je al helemaal verbaast zijn van wat we nog meer te vertellen hebben. Het blijkt dat de projector in een 4K resolutie projecteert. Je kan projector makkelijk overal neerzetten en het scherm vergroten en verkleinen. Er zitten 2 speakers in maar er is ook een mogelijkheid om een draadloze soundbar te verbinden.

Je hebt ook een aantal aansluitingen op het apparaat zitten. Audio output opties: optical, HDMI en Bluetooth. Je kan media af laten spelen vanaf een USB die je in het apparaat stop.

LG
LG