LG en Samsung komen met uitvouwbare telefoon

uitklapbare telefoon

De eerste geruchten over een uitvouwbare telefoon zijn er .

Dat maakte anoniemen bronnen bekent tegen Korea Herald. Samsung is vermoedelijk als eerste met de technologie begonnen, die het mogelijk maakt om de smartphone uit te vouwen tot een tablet met een schermformaat van 7 inch. In de bronnen wordt verteld dat in het derde kwartaal de telefoons gepresenteerd zullen worden.

LG en Samsung zijn dus druk bezig met het concept van de uitklapbare telefoons. Het is niet zomaar iets het scherm moet zich kunnen dubbelvouwen zonder dat het breekt.

Vermoedelijk zullen er maar 100.000 exemplaren geproduceerd worden en beschikbaar gesteld worden in een aantal geselecteerde landen. Voor LG en Samsung is het vermoedelijk een test om te kijken of er wel een markt voor is.

Aangezien het geruchten zijn is het nog niet helemaal zeker of LG en Samsung de telefoons ook echt gaat produceren. Maar het zou wel een cool stukje technologie zijn. Samsung en LG zullen de eerste zijn die een uitvouwbare telefoon op de markt brengen.

De geruchten zeggen ook dat LG de schermtechnologie ook zou willen verkopen aan andere bedrijven zoals, Apple en Huawei.