Kompas die je de weg wijst tijdens het fietsen

Raak je altijd de weg kwijt als je op de fiets zit ? Ja ? Dan heeft het bedrijf Beeline de oplossing voor jouw. Beeline heeft een navigatie gadget gemaakt die jou de weg wijst. Het mag dan wel geen nieuwe ontwikkeling zijn maar de gadget is toch anders dan ander GPS navigaties voor op de fiets.

Het bedrijf Beeline dat in 2015 op KickStarter ( crowdfunding platform ) een plan toonde van een nieuwe fiets GPS gadget, werd een enorme hit. De eerste modellen zijn deze maand verzonden naar de gene die geld doneerde op via KickStarter. Vanaf vandaag konden andere mensen de gadget kopen via de website.

De gadget werkt erg simpel, je plaats het apparaatje op je stuur en je download de app op je telefoon. Je kan een lokatie intoetsen en via een bluetooth verbinding met het apparaatje wijst die de weg naar de bestemming.

Het wijst niet precies de weg, maar je krijgt een kompas te zien die de richting aanwijst. Het concept hierachter is, is dat je je eigen wegen kan nemen maar wel weet welke richting je op moet om je bestemming te bereiken.

Met een volle accu kan het kompas 30 uur mee, en met felle zon kan je het scherm blijven zien. Ook is het apparaatje waterdicht en makkelijk mee te nemen.

Voor 115,00 euro kan je de Beeline gadget kopen.