Een kluis die je kan openen met je vinger

Kluis

Ben je opzoek naar een kluis, die makkelijk te gebruiken is? Wil je af van codes en sleutels? Gebruik dan een kluis, die gebruik maakt van een fingerprintscanner.

Een kluis met een fingerprintslot is erg gemakkelijk in gebruik. Je hoeft namelijk geen cijfercode meer te onthouden. Ook heb je geen sleutel meer nodig. De geautoriseerde personen voor de kluis worden met hun vingerafdruk is het biometrische slot geprogrammeerd, zodat enkel hun vingerafdruk toegang geeft tot de kluis

De meeste fingerprintkluizen kunnen ook geopend worden met een PIN-code. Voor het geval dat de fingerprint niet meer geldig is of je vieze vingers hebt. Helemaal als reserve krijg je een noodsleutel. Vingerafdruksloten zijn relatief duur in vergelijking met andere sloten, maar ze zijn het geld dubbel en dwars waard. Fingerprintkluizen zijn enorm veilig en handig in gebruik.

Hoe werkt een fingerprintkluis?

Door jouw vingerafdruk te programmeren, heb je altijd toegang tot de kluis. Je bent in principe altijd in bezit van de sleutel, want je vinger is in principe de sleutel. Je vingerafdruk wordt door de software gescand. Als deze overeenkomt met een geprogrammeerde vingerafdruk krijg je toegang tot de kluis. Er zijn maar enkele kluis fabrikanten, die investeren in fingerprintkluizen. Dit omdat het kostbaar is om een vingerafdruk slot te testen en certificeren. De bekende merken hebben allemaal wel een fingerprintkluis in hun assortiment.

Hoe veilig is je vingerafdruk?

Steeds meer apparaten worden beveiligd met een vingerafdrukscanner. Neem bijvoorbeeld deuren, smartphones en laptops. Maar is je vingerafdruk als wachtwoord wel een goed idee? En hoe veilig is het om je vingerafdruk als sleutel te gebruiken?

Je vingerafdruk is natuurlijk uniek. Met je vingerafdruk heb je dus in principe een uniek en sterk wachtwoord. Echter zit er wel verschil in vingerafdrukscanners. Hoe meer details, hoe veiliger het wachtwoord is. Een fingerprintkluis is dus uitermate veilig.

Wil jij een fingerprintkluis kopen? Bestel hem direct op https://www.kluis-kopen.nl/fingerprint-kluis/