Is Pokémon GO gevaarlijk ?

Pokémon GO is een enorme hype, jongeren en ouders zijn er verslaaft aan. De game is noch niet officieel in Nederland te downloadden maar veel mensen hebben het via de APK gedownload of via de Amerikaanse App Store.

De servers zijn overbelast dus mensen hebben soms moeite om de game te spelen. Er zijn ook een aantal bugs in de game, maar er komt snel een nieuwe update uit met verbeteringen en nieuwe functies. Een van die functies is dat je Pokémons kan ruilen met ander mensen.

Niet iedereen is blij met de game, sommige Pokémons kan je alleen op bepaalde plekken vinden. Op die bepaalde plekken is het dus ook een stuk drukker geworden door alle spelers. De politie waarschuwt ook om goed op te letten als je de game speelt, er zijn al genoeg ongelukken gebeurd omdat kinderen niet goed oplette terwijl ze de game speelde.

In een aantal dagen zal Pokémon GO te downloadden zijn in de Play Store en App Store, eigenlijk zal de game al eerder te downloadden zijn in Nederland, aangezien de servers over belast zijn is het dus uit gesteld.

 

Hou de website in de gaten, volgende week komt er een artikel met weetjes en tips van Pokémon GO.