iPhone X en 8 zojuist gelanceerd dit moet je weten

De keynote presentatie van Apple verliep niet helemaal soepel. Ondanks dat zijn er een aantal nieuwe producten gepresenteerd, het ene product viel erg tegen terwijl de ander verbluffend mooi was zoals de iPhone X.  

Er zijn veel producten gepresenteerd, we hebben de Apple Watch series 3 gezien en de Apple TV 4K. Maar waar allemaal op zaten te wachten waren de smartphones.

iPhone 8 en 8+

Er is enge onduidelijkheid, voor het eerst heeft Apple besloten om de S serie eruit te halen. We hadden allemaal verwacht dat de 7S en 7S+ gepresenteerd maar de telefoon wordt nu de iPhone 8 en 8+ genoemd. Het design van de 2 toestellen is aan de achterkant verandert. De achterkant bestaat nu uit glas en in het toestel zitten een aantal nieuwe functies. Je kan nu je iPhone 8 en 8+ draadloos opladen, ook is de camera veranderd je kan nu in donkere gebieden beter fotos maken.

De iPhone 8 en 8+ kan je in 2 modellen kopen: 64GB = 809,- euro / 256GB = 919,- euro.

iPhone X

De iPhone X is het grote spektakel van de keynote presentatie, het toestel ziet er geheel anders uit dan de andere modellen. Het heeft een 5,8 inch Oled scherm met afgeronde hoeken en er zit geen home knop het toestel. Je kan je iPhone X (10) unlocken door in de front camera te kijken, hij zal je gezicht en ogen scannen en daardoor zal de telefoon unlockt worden.

Doordat de front camera zo verbetert is kan je er erg veel mee doen. Je kan bepaalde emoji tot leven laten komen en jouw emotie laten tonen.

iPhone X ook wel de iPhone 10 genoemd kan je in 2 modellen kopen: 64GB = 1159,- euro / 256GB = 1329,- euro.

Komende week meer informatie over IOS 11, MacOS High Sierra en de nieuwe producten van Apple.