GoPro Hero 8 is een echte game changer

GoPro heeft vandaag de GoPro Hero 8 gepresenteerd. De opvolger van de GoPro Hero 7 heeft een aantal goede verbeteringen waar veel mensen op hebben gewacht. 

GoPro heeft de afgelopen paar jaar een zware tijd achter de rug. Dit komt mede door de korte verkoop van de drone, die GoPro ontwikkeld had. Helaas zijn ze uit de drone-wereld gestapt door de slechte verkoopcijfers.
Daarnaast zijn action camera’s de laatste paar jaar minder populair door de slome ontwikkelingen. Door de toch wel teleurstellende beeldkwaliteit en geluidsopnames kan je de camera nergens anders voor gebruiken dan voor actieve momenten. Bovendien is vele 429,99 euro teveel geld voor een camera, die je zelden gebruikt.

Tech YouTubers zoals Marques Brownlee en Casey Neistat delen deze mening ook.
Gelukkig heeft GoPro actie ondernomen. De nieuwe GoPro Hero 8 is een echte game changer.

GoPro Hero 8

De Hero 8 heeft een 12MP camera en met de nieuwe HyperSmooth 2.0 functie zien de beelden er enorm goed uit. Je kan de HyperSmooth 2.0 functie nu ook gebruiken in 4K 60fps.

Vanwege de vele klachten over de geluidskwaliteit van de camera’s heeft GoPro nu iets nieuws bedacht. Je kan een zogeheten Media mod kopen. Dit is een shotgun microfoon die je aan de GoPro Hero 8 kan bevestigen.
Deze mod is enorm handig voor vloggers of mensen die het omgevingsgeluid beter willen laten horen. Er zijn ook 2 andere mods, die het voor content creators makkelijker maken om goede content te filmen.

Display mod:
Met de display mod kan je een extra scherm op de GoPro monteren waardoor je jezelf ziet.

Light mod:
Met de light mod kan je krachte LED-verlichting op de GoPro bevestigen. Dit zorgt ervoor dat je in het donker ook kan blijven filmen.

De mods en de GoPro Hero 8 zullen later dit jaar te koop zijn.