Ook Google Pixel 2 XL heeft problemen met beeldscherm

google pixel 2 XL
Google pixel 2 XL

Afgelopen week zijn er veel klachten binnen gekomen over de Google Pixel 2 XL. De gebruikers melden dat er problemen zijn met het beeldscherm en het probleem niet zelf op te lossen is.

De laatste tijd blijken de toestellen met een groot beeldscherm veel problemen te hebben. Dit keer gaat het om de Google Pixel 2 XL waarvan de randen niet op aanraking reageren. Het probleem komt bij veel gebruikers voor en de oorzaak is nog niet bekend.

Op het ondersteuningsforum van Google wordt aangegeven dat het een softwarematig probleem is. De woordvoerder verteld dat in de eerstvolgende update het probleem opgelost zal worden. Gebruikers blijven alsnog klagen omdat ze denken dat de kwaliteit van het scherm hierdoor achteruit zal gaan. Onderzoekers gaan er vanuit dat het een hardware matig probleem is en dat de toestellen teruggestuurd moeten worden.

In de eerste versie van de Google Pixel waren er ook al problemen met het scherm. Het scherm werd te heet waardoor de pixels zelf doorbranden en niet meer functioneren.