Google home: de moderne slaaf

moderne slaaf
Unsplash: @kazdenc

Hoe maak je je leven makkelijker?

Door taken te delegeren. Vroeger bij de romeinen deden ze dat ook. Toen mochten slaven de rottige klusjes klaren. Nu echter laten we dat Google gewoon doen. Sterker nog Google is vereerd om ons te mogen helpen!

Hoe makkelijk is het om je muziek aan te zetten door middel van je stem, je lichten feller te maken en boodschappen lijstje op te stellen. Super makkelijk, je hoeft namelijk geen reet meer te doen. Je kan gewoon lekker in bed blijven liggen of op de bank chillen, terwijl je Google taken geeft. Maar wat kan deze moderne slaaf vandaag de dag allemaal?

Heel veel. Google home kan je hulp bieden op de volgende gebieden: kijken of luisteren naar media, TV en speakers bedienen, je dag plannen, taken uitvoeren, taken beheren en vragen stellen. De functies zijn oneindig en Google is continue bezig om dit verder en verder te ontwikkelen. Je kan zelfs communiceren via de Google home apparaten. Je kunt bijvoorbeeld in de speaker in de kinderkamer laten omroepen: het eten staat klaar! Tal van mogelijkheden dus.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen van Google home? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.