Garmin 735XT smartwatch

Forerunner 735XT - Frost Blue, Standard Views, UNITED STATES

Nieuwe Garmin smartwatch

Garmin brengt een nieuw horloge op de markt, het nieuwe horloge van Garmin maak de fitness freaks wel gelukkig.  De nieuwe sport smartwatch word ook wel de, Forerunner 735XT genoemd, het is een lichtgewicht horloge met een ingebouwde hardslag meter en Strave intergratie. De Forerunner 735XT heeft maar liefst een 11 dagen lange batterij duur in slaapmodus. En de verwachte levensduur van de batterij in de trainings modes is ongeveer 14 uur.

Wat kan die

De Forerunner 735XT kan je voor verschillende sporten gebruiken hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen, langlaufen, krachttraining, peddel sport, en andere cardio-activiteiten. Het heeft een ingebouwde GPS en optische sensoren om de hartslag te meten via de pols.

Net als veel nieuwe Garmin horloges, houd die allemaal gegevens bij. Zoals hoeveel stappen je zet en hoelang je niks doet.

Het horloge zelf zal smartphone meldingen, zoals gesprekken, teksten, afspraken, en sociale media updates laten zien, maar het is noch onduidelijk of je ook kan reageren via het horloge.

De Garmin Forerunner 735XT is niet goedkoop – het begint rond de 450,- euro voor slechts het horloge en gaat tot maar liefst  600,- euro voor het horloge gebundeld met andere hartslagmeters – het is vrij veel in vergelijking met het oude horloge de Garmin Forerunner 920XT, een 2014 release die de meest veelzijdige multisport horloge op de markt was op dat moment.smartwatch Garmin 735XT