Elon Musk maakt een eigen vlammenwerper…

Flamethrower
Flamethrower

Ja je leest het goed, Elon Musk heeft een vlammenwerper gemaakt. Maar voordat we het daarover hebben, kijken we eerst naar zijn bedrijf: The Boring Company.

Elon Musk, wie kent hem niet… De eigenaar van onder andere Tesla en SpaceX, heeft ook een bedrijf genaamd “The Boring Company”. Het bedrijf focust zich op het vervoeren van mensen door middel van een zogeheten hyperloop.

Een hyperloop kan je zien als een verkleinde en vele malen snellere ondergrondse metro.

Op de website van het bedrijf kan je meer informatie over het project vinden. Daarnaast kun je op hun website meer informatie vinden over de: Flamethrower

Elon Musk staat bekend om zijn geweldige ideeën, die tevens vaak apart zijn… The Boring Company heeft een vlammenwerper gemaakt, omdat ze het grappig vonden. Ze geven zelf toe dat er niks speciaals aan is en dat de vraagprijs veel te duur is. Op de website wordt die omschreven als de veiligste vlammenwerper op de markt en dat elk feestje er vele malen leuker mee wordt.

Je kon hem kopen (pre-orderen) voor $500 exclusief verzending (ook nog is $151). Buiten dat de vraagprijs enorm hoog is en dat er veel grappen over gemaakt worden op internet, is die erg populair. Helaas is de verkoop gestopt. Ze hebben in totaal 20.000 vlammenwerpers verkocht en dus een geweldige winst gemaakt.

Elon Musk

 

https://www.instagram.com/p/BeeUSFwgLrM/

https://www.instagram.com/p/BeeYW0NA1HU/