DJI Mavic air moet je mee hebben op elk avontuur

We weten allemaal dat DJI de beste drones maakt, die je momenteel kan kopen. Ze leggen de lat nu nog een stukje hoger, omdat ze de nieuwe drone genaamd DJI Mavic Air op de markt hebben gebracht.

DJI staat bekend om de drones, die goede prestaties leveren en die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De DJI Mavic Pro en de DJI Spark zijn de compactste, die je bij DJI kan kopen.

Het bedrijf zat eerst met een probleem, de Mavic Pro was relatief klein maar wel nog enigszins onpraktisch. De Spark was erg klein en compact, maar de kwaliteit van het filmen en het gebruiksvermaak was iets minder. Nu hebben ze er verandering in gebracht en hebben de DJI Mavic Air op de markt gebracht .

Deze nieuwe drone van DJI is klein, compact en levert verbluffende filmkwaliteit.

DJI Mavic Air

De DJI Mavic Air is niet zomaar een drone, het is er eentje die compact is, makkelijk in gebruik is en goede filmkwaliteit heeft.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om zich erg te richten op het formaat en gebruiksgemak. Er zijn extra sensors in de drone gemaakt, die de omgeving beter kunnen scannen. Hierdoor zal die minder snel tegen iets aanvliegen. Daarnaast is die door zijn betere stabilisatie goed te gebruiken met een krachtigere wind.

Door het verbeterde design is de drone kleiner dan de Mavic pro.  Je kan hem volledig inklappen en makkelijk in je tas stoppen. Ook zijn er een aantal specificaties verbeterd en toegevoegd: je kan filmen in 4K (30fps), hij heeft een tracking fuctie en kan in HD 120fps slow motion filmen. Deze beelden worden allemaal gemaakt door de 12 megapixel camera, die aan de voorkant op de drone zit. Op 1 accu kan je tot 21 minuten vliegen. Dit is wel 6 minuten korter dan de Mavic Pro, maar voor dit formaat is het niet slecht.

DJI Mavic Air

Er zullen in de toekomst nog veel meer compactere drones komen, er zijn namelijk nog vele verbeter punten. Maar voor 2018 is de DJI Mavic Air een super gadget en fantastisch, om te hebben als je op vakantie gaat.

Het is mogelijk om extra accessoires te kopen zoals propellers en botsbeugels.

De DJI Mavic Air kost €799,00

Ben je benieuwd welke drone, de beste aankoop is in 2019? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.