Digitale personal coach voor thuissporters

Een spiegel die je aanwijzingen geeft

Afbeelding: Mirror

Sporten is gezond. Steeds meer mensen kiezen ervoor om naar de sportschool te gaan of om een specifieke sport te beoefenen. Niet iedereen vindt dat fijn en sport liever thuis. Het nadeel van thuis sporten, is dat je geen aanwijzingen krijgt op de uitvoering van de oefeningen die je doet. Hoe handig zou het zijn als je een digitale personal coach hebt?

Het bedrijf Mirror heeft dé oplossing ontwikkeld! Ze hebben een spiegel omgetoverd tot een 40 inch beeldscherm met ingebouwde 5mp camera, microfoon en luidsprekers. Door de camera kan je jezelf zien op het scherm. Daarnaast zie je in de spiegel een personal coach, die dezelfde oefeningen uitvoert.

digitale persoonlijke sporttrainer
Afbeelding: Mirror

Digitale personal coach

Vanuit de app kan je kiezen uit vele verschillende trainingen. Denk hierbij aan yoga, boxen, cardio, bootcamp en nog veel meer. Op het scherm zal je aanwijzingen krijgen hoe je de oefeningen op de juiste manier moet uitvoeren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende virtuele trainers, die jou stuk voor stuk op een andere manier motiveert.

digitale persoonlijke sporttrainer
Afbeelding: Mirror

Met je vrienden

Het bedrijf Mirror heeft het ook mogelijk gemaakt om samen te sporten. Door de ingebouwde camera, microfoon en luidsprekers kan je elkaar aanmoedigen. In de app worden alle scores en trainingen bijgehouden. Deze kan je vervolgens vergelijken met je vrienden op het scorebord.

Op deze manier kan je met elkaar de uitdaging aangaan en een gezonder leven leiden.

Kosten

Het 40 inch verticale beeldscherm kost 1495,- dollar. Daarnast betaal je 40,- dollar per trainingssessie. Het is nog niet bekend, wanneer de Mirror naar Nederland komt.