De nieuwe LG Action Cam LTE

LG Actoin Cam LTE

LG introduceert actie camera die kan live streamen naar  YouTube (of ergens anders) en het mooie is dat dat zonder telefoon of wifi kan. De LG Action Cam LTE maakt gebruik van 4G en streamt de video rechtstreeks naar het web. De LG Action CAM heeft een ingebouwde GPS en bewegingssensoren – net als de Garmin of TomTom actie camera’s. Dit houd in dat de LG Action Cam verzameld statistieken verzameld. Zo kan je later zien waar je bent geweest en op welke plekken je hebt opgenomen.

Opname kwaliteit

De actie camera maakt beelden met een 12-megapixel sensor en filmt in 4K / UHD met 30 frames per seconde (fps), 1080p bij 60 fps er is een 120 fps optie als je de actie camera instelt op 720p. Als je wilt live streamen kan dat alleen op, 720p bij 30 fps.

De actie CAM ondersteunt geheugenkaarten tot 2 TB, en er is een ingebouwde WiFi en Bluetooth maar ook de ouderwetsen usb port.

Dat is niet het enigste dat de actie camera kan, hij kan ook 1 meter en 30 minuten onderwater zonder beschermcase.

Op papier lijkt dat de actie camera meer kan functies kan uitvoeren dan de concurrerende actie camera’s. De GoPro camera’s hebben geen bewegingssensoren, en er zijn zeer weinig met standaard live streaming.

De prijs is verder nog niet bekend en het is nog niet zeker wanneer de LG Action Cam LTE uitkomt. We verwachten wel dat die volgende maand in Zuid-Korea komt, en daarna volgt de VS en Europa.LG Action Cam LTE[/fusion_imageframe][fusion_text]Bron LG[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]