De nieuwe BackBeat PRO 2 van Plantronics

Het bedrijf Plantronics die bekent staat om zijn goede hoofdtelefoons brengt een nieuwe draadloze hoofdtelefoon uit met een aantal mooie en goede functies.

Plantronics brengt de nieuwe BackBeat PRO 2 uit dit is de opvolger van de BackBeat PRO.
De BackBeat PRO 2 is draadloos, als je het fijner vind om met een 3,5mm kabel te luisteren kan dat ook.

De hoofdtelefoon heeft een 4.0 bluetooth verbinding, hierdoor is de kwaliteit erg goed en stabiel. Je kan je telefoon op een andere plek neerleggen zonder dat je gekraak hoort. Doordat de hoofdtelefoon een 4.0 bluetooth verbinding gebruikt heb je een streaming afstand van 100 meter. Dit is best wel grote afstand vergeleken andere modellen.

Het geluid dat uit de BackBeat PRO 2 komt is erg goed. Dit komt voornamelijk door de ruisonderdrukking ook wel genoemd als Controllable active noise cancelling (ANC).

BackBeat PRO 2

Dit is niet het enigste dat de BackBeat PRO 2 zo goed maakt. We zetten alles op een rij:

  • 24 uur luister plezier.
  • Binnen 3 uur opgeladen.
  • Open luister mode: Als je je hoofdtelefoon op heb kan je op open luister mode knop drukken. Hiermee zorg je ervoor dat je alles weer hoort wat er om je heen gebeurd. Dit is handig als je je hoofdtelefoon op wilt houden maar toch een gesprek wild voeren.
  • Smart sensors: Aan allebei de kanten van de hoofdtelefoon zitten sensors. Zodra jij je hoofdtelefoon van je hoofd af haalt pauzeert de muziek automatisch, als je ze weer op doet gaat de muziek weer verder.
  • Batterijstand: De hoofdtelefoon geeft zelf aan hoeveel procent accu die nog heeft.

Het design van de BackBeat PRO 2 is erg mooi. De ledere/stoffen hoofdband ziet er erg mooi uit, de rest is van hard plastic gemaakt. Ondanks dat het plastic is ziet het er erg luxe en degelijk uit.

Bij aankoop van de hoofdtelefoon krijg je een mooie beschermzak, oplaadkabel, geluidskabel.

Je kan de BackBeat PRO 2 voor 200,- dollar kopen. Het is nog niet bekend wanneer de hoofdtelefoon in Nederland te koop is.