De Lamborghini Sián is buitengewoon mooi

De gloednieuwe Lamborghini Sián

De nieuwe Lamborghini is een baanbrekende ontwikkeling binnen Lamborghini. Dit is dé krachtigste Lamborghini aller tijde! De hybride supercar is voor slechts 3 miljoen euro verkrijgbaar. Een vette V12 met 785 pk + een elektrohulpje à 34 pk. Kortom een krachtpatser!

Topsnelheid Sián

De 6,5 liter benzinemotor en de elektromotor zijn samen goed voor maar liefst 819 pk. Veel vermogen dus, maar wat kan dat vermogen nou precies? Lamborghini weet wel raad met zoveel vermogen. De nieuwe krachtpatser gaat in 2,8 seconde naar de 100 km/h. Bovendien kan de nieuwe Lamborghini Sián de 350 km/h aantikken.

Wat doet de elektromotor precies?

Een Lamborghini, die efficiënt is? Jazeker! De elektromotor krijgt zijn energie van een zeer lichte supercondensator. In combinatie met het regeneratieve remsysteem zorgt de supercondensator voor een efficiënte terugwinning van remenergie! Als we Lamborghini mogen geloven, zou dit zelfs 100 procent zijn.

Deze energie wordt opgeslagen en kan vervolgens worden ingezet als een soort extra boost. De sprinttijden van de auto zouden hierdoor met ongeveer 10 procent verbeterd worden.

Zeer exclusief

De Lamborghini Sián is enorm exclusief en alleen maar een select groepje van mensen zal de eer hebben om deze auto te bezetten en zelfs te rijden. Lamborghini maakt namelijk maar 63 exemplaren van de Sián. Wil jij er graag een kopen? Dan wordt je helaas teleurgesteld. Ze zijn allemaal al verkocht. Hoe dan ook. Deze krachtpatser zal een icoon worden, die je zeker een keer moet zien!