Black Friday erg populair in Nederland

Black Friday
Black Friday

Het Amerikaanse koopfestijn genaamd Black Friday waait over naar Europese landen waaronder Nederland. Maar wat kunnen we nou eigenlijk verwachten van de Hollandse Black Friday?

Het koopfestijn dat is begonnen in Amerika genaamd Black Friday, dat elk jaar miljoenen mensen de winkelstraten intrekt wordt steeds populairder in Nederland. Grote winkelketens en online webshops adverteren veel met speciale acties op Black Friday. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com, Mediamarkt, BCC, CoolBlue en Apple, deze winkels promoten speciale acties die alleen geldig zijn van vrijdag 24 tot 28 november. Je zal je vast afvragen waarom de acties 4 dagen geldig zijn, dit komt omdat het 28 november Cyber Monday is in Amerika. Dit houdt in dat elektronische producten nogmaals voor een goedkopere prijs aangeboden zullen worden.

In Amerika is Black Friday enorm populair en de acties zijn ook erg interessant, maar de grote vraag is of in Nederland de acties ook interessant zijn. Sommige winkels zullen echte acties voor 4 dagen aanbieden maar er zijn ook bedrijven die vorige maand de originele prijs omhoog hebben gehaald en die ze dus tijdens Black Friday weer laten zakken. Zorg er dus voor dat je je telefoon mee hebt en het product op internet kan zoeken en kan controleren of de aangeboden actie ook wel echt een goede deal is.

Op de website van Black Friday Nederland kan je alle deelnemende bedrijven zien, en met 1 klik op de knop kan je de acties zien.