Apple’s WWDC Keynote 2017 maandag om 19:00

Maandag is het dan zover de WWDC Keynote presentie van Apple wordt gehouden in San Jose (Californië). 

Dit is de eerste Keynote presentatie van Apple in 2017, er zijn hoge verwachtingen.  Er zullen veel onderwerpen besproken worden van software update’s tot nieuwe producten. Apple heeft dit jaar gekozen of de presentatie te houden in Californië inplaats van Florida.

Er zullen speciaal uitgenodigde gasten en developers  in de zaal zitten. De rest van de week zullen er cursussen en presentaties gehouden worden. Ook hebben de mensen de kans om met elkaar in gesprek te gaan voor een samenwerking of om extra connecties te krijgen.

Er zullen verschillende producten en software updates gepresenteerd worden. Hieronder volgen de 3 grootste aankondigingen:

Dit wordt er gepresenteerd:

  • 2 nieuwe Ipads
  • 5 nieuwe mac’s
  • Magic Keyboard

Ipads:
Er zal een nieuwe 10,5 inch en 12,9 inch iPad uitgebracht worden. Het zal een geüpgrade versie zijn van de huidige iPad Pro modellen. Er is nog niet bekend wat voor extra functies er op komen en wat de veranderingen zijn.

Mac’s:
Er komen nieuwe Macbook’s ze zullen krachtiger en sneller zijn. Het ontwerp zal het zelfde blijven als die we n u kennen.

Magic Keyboard:
Apple vernieuwd sinds lange tijd weer is hun draadloge keyboard. Er is verder niet bekend wat er veranderd wordt, we hopen dat die een touch bar krijgt.

Er zijn ook een aantal geruchten:

  • Siri speaker
  • Apple watch 3
  • Iphone 7s, 7s+,8

Siri speaker:
Vele bekende Amerikaanse website’s melden dat Apple bezig is om een speaker te maken. Ze willen de concurrentie aangaan met Amazon en Google. De speaker zal Siri ondersteuning hebben en een surround music functie.

Apple watch 3:
De Apple watch is op dit moment niet een optimale smartwatch. Er moeten nog aardig wat dingen verbeterd worden. De WWDC is een mooi moment om een verbeterde versie van de smartwatch te presenteren.

Iphone 7s, 7s+,8:
Dit is toch wel het grootste onderwerp rondom Apple. Er zijn al aardig wat geruchten en foto’s gelekt van de nieuwe toestellen. We hopen dat de toestellen op de presentie gepresenteerd zullen worden.

Waar en wanneer ?
De Keynote presentatie zal om 19:00 (Nederlandse tijd) gehouden worden in San Jose (Californië) en je kan het live meekijken op www.apple.com.