Apple Watch OS4 wat is er nieuw?

Watch OS4

Apple watch krijgt een nieuwe grote update: Apple Watch OS4. Er zijn veel nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd in deze update.

De start van de WWDC 2017 is vandaag begonnen en er zijn fantastische updates uitgebracht. Laten we als eerst beginnen met watchOS 4!
Hieronder vindt je de grootste aanpassingen/toevoegingen op een rij.

Faces:

We kennen allemaal de populaire Mickey en Minny faces nu heeft Apple nieuwe populaire Disney karakters toegevoegd: Woody, Buzz en Jessy. Maar Siri krijgt ook een grote rol bij de watch faces het krijgt zelfs een eigen face genaamd Intelligent Siri. Je hebt op één scherm Siri klaarstaan en je kan haar van alles vragen, ook heb je een goed overzicht van je aankomende activiteiten.

Watch OS4

Activity app:

De Activity app is een veelgebruikte app er zijn nu een aantal nieuwe meldingen en doelen beschikbaar. Ook het workout gedeelte is verbeterd, tijdens het zwemmen worden de banen beter gemeten en je hebt meer zwem opties in slagen.

Stel je doet een triathlon dan kan je nu in 1 sessie verschillende sporten instellen zo hoef je niet telkens je sessie af te sluiten en een nieuwe te starten.

Fitness:

De Apple watch is nu geen goede combinatie met de fitness wereld. De oefeningen kunnen niet geregistreerd worden en hierdoor klopt je activiteiten app ook niet meer. Nu in Watch OS4 heb je de optie om de Apple watch te verbinden met de fitness apparatuur. Als jouw sportschool nieuwe apparatuur van bijvoorbeeld: TECHNOGYM, LifeFitness, MATRIX, SCHWINN,  CYBEX,  STARTRAC en StarMaster heeft download dan de bijbehorende app op je watch en zo worden alle oefeningen gemeten.

Apple music:

De music app op de watch krijgt een nieuwe layout waardoor het makkelijker te gebruiken is. Je kan makkelijker een playlist selecteren en het verbinden met de AirPods gaat ook een stuk sneller.