Apple Music premium 3 maanden voor 1 euro

Apple Music

Apple Music is net zoals Spotify een muziek streaming platform. Je kan onbeperkt muziek beluisteren van miljoenen artiesten en in de decembermaand heeft het bedrijf een goede actie die je zeker moet kopen.

Apple Music is de grootste concurrent van Spotify, beiden diensten bieden muziek aan van bekende en onbekende artiesten. Je kan de muziek gratis of tegen een bedrag beluisteren via je mobiel, tablet of computer.

Bij de gratis versie krijg je reclame tussen de nummer door en je kan een aantal handige functies niet gebruiken. Als je voor de premium versie kiest, dan betaal je per maand een vast bedrag (10.- euro). Met de premium versie kan je onbeperkt muziek beluisteren zonder reclames en je kan de nummer downloaden. Als je ze download kan je ze offline beluisteren en dit scheelt veel MB’s als je aan het reizen bent.

Net zoals Spotify heeft Apple Music in de decembermaand ook een mooie actie. Voor 1 euro krijg je 3 maanden Apple Music premium, je moet wel goed opletten dat je gelijk je abonnement stop zet. Als je je abonnement niet stopt zet zal er in de volgende maanden 10,- euro in rekening gebracht worden wegens het gebruik van de premium versie.

Beschikbare abonnementen:
1. Student -> 4,99 euro
2. Individueel -> 9,99 euro
3. Gezin -> 14,99 euro
4. Tijdelijke actie -> 0,99 euro (3 maanden)

Ga snel naar de website van Apple en kies je abonnement!