De verwachtingen van het Apple event op 12 september

iPhone X
Photo by: IDropNews

Over een paar weken kunnen we weer live kijken naar de keynote presentatie van apple. Er zullen verschillen veel onderwerpen besproken worden, maar wat kunnen we nou precies verwachten? Een aantal dingen zijn al bekend maar worden er ook dingen gepresenteerd waar we nog niks vanaf weten?

Apple event 12 september

Uit verschillende bronnen werdt er vermeldt, dat het grote Apple event op dinsdag 12 september zal plaats vinden.
De grote vraag is wat er allemaal op het event vermeld gaat worden. We weten al dat de iPhone 8 gepresenteerd gaat worden maar wat kunnen we nog meer verachten?

iPhone 8:
We hebben al veel gehoord over de iPhone 8, het toestel wordt het nieuwe flagship van Apple. Er zijn wel een aantal dingen verander vergeleken met de iPhone 7.

Opslag:
Als je de iPhone 7 besteld kan je kiezen uit 32GB/128GB/256GB bij de iPhone 8 zal dit anders zijn. Er zijn 3 opties: 64GB/256GB/512GB, je zal je vast afvragen waarom heb je 512GB nodig op een telefoon. Het antwoord is erg simpel, het toestel is bedoelt voor de mensen die veel werken met gadgets zoals drones. Als je filmt met een 4K camera dan zal zoon bestand veel opslag in beslag nemen.

Prijs:
We weten allemaal dat de producten van Apple best prijzig zijn. Maar wat gaat de iPhone 8 kosten? de prijzen zijn nog niet precies bekend maar vele bekende bronnen zeggen dat dit de prijzen worden.

  • 64GB = 999,- dollar
  • 256GB = 1099,- dollar
  • 512 GB = 1199,- dollar

iPhone 7s/7s PLUS:
Naast de iPhone 8 zullen er ook 2 andere toestellen gepresenteerd worden op het Apple event. Het is altijd een verrassing welke naam Apple eraan geeft maar we gaan ervan uit dat ze de 7s en 7s PLUS genoemd gaan worden. Deze modellen zullen een verbeterde upgrade worden van de huidige iPhone 7.

Meer producten

Apple Wacht 3:
Naast de telefoons verachten we nog 2 nieuwe producten. We kennen de Apple Watch 1, dat was niet een bepaald groot succes. Later kregen we de Apple Watch 2, dit was een gehele verbetering en werdt veel verkocht maar het was niet perfect. Op het Apple event dat 12 september plaats vindt verachten we een Apple watch 3. De watch zal een eigen mobiele internet verbinding kunnen maken. Apple analist Ming-Chi Kuo geeft aan dat er wel een aantal snelheid verbeteringn zullen zijn, maar helaas geen design aanpassing. Het design zou naar de mening van Ming-Chi Kuo veranderd moeten worden, het kan dunner en mooier.

Apple TV 4K:
Vorig jaar is er een nieuwe Apple TV 4 uitgekomen, naar grote teleurstelling ondersteund deze geen 4K. Na aanwijzingen van verschillende mensen is gebleken dat er een nieuwe Apple TV komt met 4K ondersteuning.

Apple event:
Je kan het Apple event 12 september kijken via de officiële website.